Lirik Lagu Apa Cerita - Alif & SonaOne - Sobat Lirik

Wednesday, June 19, 2019

Lirik Lagu Apa Cerita - Alif & SonaOne

[Sobat Lirik] Lirik Lagu " Lirik Lagu Apa Cerita - Alif & SonaOne" dari Alif & SonaOne Lagu ini didalam Album Detail yang didistribusikan oleh Label Kartel Industries Sdn Bhd & Sony Music Entertainment Malaysia Sdn Bhd) Lirik lagu ini Saya Bagikan dengan gratis untuk Kalian Semoga Bermanfaat.

Lirik Lagu Apa Cerita - Alif & SonaOne

Lirik Lagu Apa Cerita - Alif & SonaOne
Artist : Alif & SonaOne
Judul Lagu : Apa Cerita
Ciptaan : Belum Tau
Album : Detail
Label : Kartel Industries Sdn Bhd & Sony Music Entertainment Malaysia Sdn Bhd)
Berikut ini Lirik Lagu Apa Cerita - Alif & SonaOne Anda bisa Berlangganan atau Membeli lagu ini kalau mau medengarkan lagunya, Anda bisa Berlangganan atau Membeli lagu ini lewat media digital resmi seperti Google Play Music, Apple Music, iTunes, Amazon, Qobuz, Joox, Lagit Music, Spotify, Deezer, KKBOX dan media pembelian resmi lainnya atau anda bisa mendengarkan lewat Offical saluran Youtube. Selengkapnya Lirik Lagu Apa Cerita - Alif & SonaOne yang dinyanyikan oleh Alif & SonaOne. Semoga lagu tersebut dapat menghibur anda.
Rata Tengah

Lirik Lagu Apa Cerita-Alif & SonaOne

apa cerita? (cerita)
apa cerita? (cerita)
apa kau dengar, dengar, dengar
apa cerita? (cerita)
apa kau dengar?
apa cerita yeah, yeah (apa kau dengar)
apa cerita yeah, yeah (apa kau dengar)
apa cerita yeah, yeah (apa kau dengar)
apa cerita yeah, yeah

apa cerita huh lama tak jumpa yeah
tukar nombor nak bagitahu pun terlupa yeah
jangan terluka, aku masih yang sama
masih ill and like f satu, f itu masih facts, bruh
imma black hat cap macam freddie krueger, yeah
aku kejar mereka lari ke tangga dua yeah
takde feelings, korang nak kecam pun tak guna yeah
dan ku selalu in ahead in time macam messiah
dari 856
section tanpa bersenam
buat aku tenang
jumpa og aku tetap segan
2 pangkah 2 garis (what)
dripping in sauce yang tak akan habis
2 pangkah 2 garis
diorang hanya hampir get it macam hari khamis

apa cerita? (cerita)
apa cerita? (cerita)
apa kau dengar, dengar, dengar
apa cerita? (cerita)
apa kau dengar?
apa cerita yeah, yeah
apa cerita yeah, yeah (apa kau dengar)
apa cerita yeah, yeah (apa kau dengar)
apa cerita yeah, yeah

apa cerita brader lama tak jumpa (tak jumpa)
umur dah tua tapi rasa cam muda (what)
living so fast, masa pergi ke mana
satu baru kahwin, lagi satu baru kahwin dua
ok, anyway, aku duduk dalam stu like drake
rock-a-fella force colour putih
ada tanda perang macam lupe
bila aku jumpa dengan kawan lama
cara diorang pandang buas sekarang dah tak sama
aku dengar cerita, cerita tentang aku
kau siapa mulut tapi dia tak mengaku
bila masuk dapur, aku chef
diorang tak tahan panas so they left
tapi jangan main api itu bahaya
tak pernah iri hati tengok member berjaya
jadi

apa cerita? (cerita)
apa cerita? (cerita)
apa kau dengar, dengar, dengar
apa cerita? (cerita)
apa cerita?
apa cerita yeah, yeah (apa kau dengar)
apa cerita yeah, yeah (apa kau dengar)
apa cerita yeah, yeah (apa kau dengar)
apa cerita yeah, yeah

woosah!
apa cerita? (woosah!)
magic potion and kenobi (woosah!)


Pemberitahuan/Notice: [Sobat Lirik] tidak menyediakan Streaming ataupun Download Mp3 nya karena itu melanggar hak cipta. Dan lirik lagu ini sepenuhnya hak cipta pemiliknya seperti penulis, artis, dan label yang bersangkutan / This blog site does not provide Streaming or Download Mp3 because it violates copyright. And the lyrics of this song are fully copyrighted by the owner such as the author, artist, and label concerned.

Apabila ada kesalahan dalam menulis lirik atau Urutannya Salah silahkan Kontak admin Atau Silahkan Komentar dibawah.
Disqus Codes
  • To write a bold letter please use <strong></strong> or <b></b>
  • To write a italic letter please use <em></em> or <i></i>
  • To write a underline letter please use <u></u>
  • To write a strikethrought letter please use <strike></strike>
  • To write HTML code, please use <code></code> or <pre></pre> or <pre><code></code></pre>
    And use parse tool below to easy get the style.
Show Parser Box

strong em u strike
pre code pre code spoiler
embed

Notifications

Disqus Logo